top of page

Fototapety na Míru

Aktualizováno: 19. 3.

Pokud toužíte po jedinečném a originálním interiéru ve svých domovech nebo kancelářích, fototapety na míru jsou tou správnou volbou.


S fototapetami na míru se nemusíte omezovat pouze na standardní nabídku e-shopů s tapetami. Na stěně můžete mít přesně to, po čem toužíte.


Tyto fototapety mohou být z jedné z miliónů fotek, které naleznete na specializovaných webech. Navíc, vaše vlastní fotografie lze také použít.


Ale jak správně postupovat při výběru fototapety na míru? Přečtěte si náš průvodce a zjistěte jak na to!


Jak vybrat správnou fototapetu na míru?


1. Vyberte motiv: Nejprve si rozmyslete, jaký motiv byste rádi na své fototapetě viděli. Můžete se inspirovat přírodou, architekturou, abstraktními vzory nebo dokonce vlastními fotografiemi či ilustracemi.


Kde hledat takové fotky? Doporučujeme navštívit fotobanky. Mezi nejoblíbenější patří Shutterstock, který nabízí neuvěřitelných 380 milionů fotografií.





2. Velikost a umístění: Pečlivě změřte zeď, kde bude fototapeta umístěna, abyste získali přesné rozměry. Zvažte také, zda chcete pokrýt celou zeď nebo jen její část. Při tisku je důležité zohlednit i nadrozměr pro perfektní nalepení fototapety na zeď.


Při výběru ve fotobance berte v úvahu orientaci fotky. Tedy jestli je na šířku nebo na výšku. Ideálně by to mělo být ve shodě s vaší stěnou.


3. Objednejte si tapetu na klíč: Vybranou fotografii nekupujte! Vaše vybrané rozměry a motiv zašlete nám a my vám vyrobíme fototapetu na kvalitním vliesovém materiálu do 7 dnů. Zaručujeme živé barvy, odolnost proti oděru a snadnou údržbu v budoucnu. Fototapetu vám také nalepíme a za celý proces se plně zaručíme!


Další možnosti: Pokud váháte s fototapetou, můžete se inspirovat na stránkách Pattern Design, kde najdete profesionální dekory pro klasické tapety.

Pokud si nejste jisti výběrem fotografie, rádi vám poradíme a fotku upravíme podle vašeho přání.


Pokud chcete fototapetu ze svých vlastních fotek, přečtěte si náš článek: Fototapeta z vlastní fotky.


Kolik stojí fototapeta na míru?

Cena se může značně lišit v závislosti na konkrétních požadavcích a rozměrech. V porovnání s běžnými fototapetami dostupnými v obchodech je vždy dražší.


To je způsobeno tím, že fototapeta na míru není masově vyráběna v Polsku nebo Číně, ale vyžaduje individuální přípravu grafických dat a tisk pouze jednoho originálního kusu v tiskárně. Vzhledem k tomu, že vyžaduje více práce a času, jsou náklady samozřejmě vyšší.


Ceny za fototapety na míru se obvykle pohybují od 1 000 Kč za metr čtvereční. Hodně závisí na rozsahu objednávky a také na kvalitě materiálu, který si zvolíte. I přes vyšší počáteční náklady vám však investice do originálního a kvalitního kusu do interiéru přinese dlouhodobou radost.


Závěr


Fototapety na míru jsou skvělým způsobem, jak přidat do vašich interiérů osobní dotek a jedinečný design. Získáte tak snadno fototapetu, která bude nejen esteticky příjemná, ale také plně odpovídající vašim potřebám.

Nechte svou kreativitu volně plynout a přeměňte svůj prostor v místo plné inspirace a krásy s fototapetami na míru.


Potřebujete poradit? Kontaktujte nás přímo!




Chcete-li se dozvědět více o tapetách, přečtěte si další články!

A sledujte nás na INSTAGRAMU!





Fototapety na míru - tato je vyrobená podle vlastního grafického návrhu - ledňáček
Fototapety na míru




46 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page