top of page

Tapetář Praha rychle

Aktualizováno: 26. 3.

Ano, tapetování není časově náročná činnost.

Doba od zakoupení tapety k vytapetování stěny ve vašem interiéru může být v řádu hodin!


JAK POSTUPOVAT, ABYSTE SE ZBYTEČNĚ NEZDRŽOVALI - TAPETÁŘ PRAHA rychle:

V tomto článku se zaměříme právě na to, jak získat profesionální tapetářské služby v Praze rychle a snadno.


Správný postup - nejprve tapetu a pak tapetáře?

Pokud jste se rozhodli, že potřebujete vylepšit vzhled vašich stěn novou tapetou, hledání profesionálního tapetáře v Praze, který pracuje rychle a kvalitně, by měl být tím prvním krokem.

Proč?

  1. Možnosti nákupu tapety jsou velké. Od e-shopů s doručením do 2 dnů, po specializované prodejny tapet v Praze (Tapety Metro Florenc nebo Vavex) až po velké hobby obchody typu OBI nebo Hornbach.

  2. Naopak tapetářů je velmi omezené množství a skutečných profesionálů je v Praze a okolí jen pár.

  3. Není totiž nic horšího, než se potýkat s dlouhými odklady tapetování a nejistotou při hledání vhodného odborníka, když už máte v ruce tapetu.

  4. TIP č.1! Rezervujte si termín u tapetáře a rovnou se poraďte, jakou tapetu koupit a kolik rolí vzít. Je velmi nepříjemné, když při příjezdu tapetáře zjistíte, že vám jedna role chybí a že váš propočet spotřeby rolí tapety byl špatně.

  5. TIP č.2! Informujte tapetáře o stavu vaší stěny, případně o probíhající rekonstrukci - poradí vám, jak má být stěna pro tapetu připravená, nebo jakou tapetu koupit - když vaše stěna není zrovna ideální.


Jak se při výběru profesionálního tapetáře nespálit?

Podívejte se na webové stránky potenciálních tapetářů v Praze. Důkladně prozkoumejte jejich reference a projděte si recenze od předchozích zákazníků. To vám poskytne představu o kvalitě jejich práce a rychlosti provedení projektů.


Profesionální tapetář je ten, který se věnuje pouze tapetování. Malíř pokojů nebo hodinový manžel, který tapetuje bude sice levnější, avšak na kvalitu vytapetování se nelze spolehnout. Zkrátka takový řemeslník toho sice umí hodně, ale jak dobře, to už je otázka...


Zadejte do vyhledávače Tapetář Praha rychle a můžete vybírat!

  • POTŘEBUJETE-LI VYTAPETOVAT RYCHLE A CENOVOU NABÍDKU OBDRŽET DO PÁR MINUT - KONTAKTUJTE NÁS!


Jak rychle může tapetář přijet?

Pokud budete chtít vytapetovat pouze jednu stěnu v Praze a okolí - což bývá nejčastější zakázka, může tapetář přijet do několika dnů a když budete mít štěstí, tak třeba zítra. Vytapetování jedné stěny zabere cca 2-4 hodiny práce. Záleží na rozměrech stěny a vybrané tapetě. Odborníci - tapetáři, umí pracovat velmi efektivně, rychle a kvalitně zároveň. S profesionálním vybavením a zkušenostmi jde tapetování velmi svižně.


Máte- li větší zakázku počítejte s větší časovou rezervou. Pro představu - profesionální tapetář zvládne za 1 den (cca 8 hodin práce) vytapetovat cca 30-40m2 (buď sám nebo s pomocníkem)


Potřebujete vytapetovat? Více na webu!


Chcete-li se dozvědět více o tapetách a fototapetách, přečtěte si další články na tomto blogu!

A sledujte nás na INSTAGRAMU!












32 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page