top of page

Fototapeta z vlastní fotky

Aktualizováno: 29. 11. 2023

Je možné vyrobit fototapetu z vlastních fotografií? Máme pro vás informace, které vám pomohou, jak na to!

V dnešní době se při výběru foto tapety nemusíte omezovat pouze na standardní nabídku již hotových tapet. Můžete použít vlastní fotografie z dovolené, svatby nebo z jiné důležité události.

Máte dvě možnosti, jak postupovat.


1. Koláž

Pokud chcete vyrobit fototapetu z vlastních fotek (nejčastěji z mobilu) bývá tato varianta nejčastější. Z několika fotografií nebo i několika desítek fotek navrhneme koláž. Po schválení vyrobíme vliesovou fototapetu v požadovaných rozměrech. Digitální tisk a prověřený kvalitní materiál jsou zde samozřejmostí.


2. Fototapeta z vlastní fotky

Povedla se vám jedna úžasná fotografie a vy byste ji rádi měli jako fototapetu, zvěčněnou na stěně ve svém interiéru? I to je možné. Avšak zde ještě více záleží na kvalitě fotografie!


Představa, že fotka z mobilu postačí k výrobě takové fototapety je bohužel mylná.

Taková fotografie musí být focena profesionálním digitální fotoaparátem, protože vyžaduje velmi vysokou kvalitu rozlišení. Fototapeta vyrobená z fotky z mobilu by byla zkrátka rozmazaná.


Pokud vám tedy vybranou událost fotil profesionální fotograf, mělo by to jít bez problémů.


Mám jinou možnost?

Pokud nemáte kvalitní fotografie a přesto byste chtěli svou vlastní fototapetu, můžete si vybrat z mnoha fotobank na internetu. Mezi nejoblíbenější patří Shutterstock. Nabízí neuvěřitelných 380 miliónů snímků! To je úctyhodný počet fotografií, mezi kterými jistě najdete to, co potřebujete. Navíc je celý v češtině a lépe se tak budete ve vyhledávání obrázků orientovat. Vybranou fotografii pak nemusíte kupovat. Váš výběr nám sdělíte společně s rozměry požadované tapety a my vám jí vyrobíme na kvalitní vliesový materiál do 7 dnů. Na klíč ji také nalepíme do vašeho interiéru a za celý proces 100% ručíme! Samozřejmě vyrábíme originální tapety pro obchody, restaurace a hotely s logem i firemní grafikou.


Potřebujete poradit? Kontaktujte nás přímo!




Chcete-li se dozvědět více o tapetách, přečtěte si další články!

A sledujte nás na INSTAGRAMU!





181 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page