top of page

Fototapety do kanceláře - inspirace

Aktualizováno: 29. 11. 2023

Právě Fototapety jsou v kanceláři, nebo jiném komerčním prostoru, skvělým marketingovým nástrojem a neplní tak pouze funkci estetickou. Tapeta zaměstnancům i zákazníkům prezentuje zásadní informace, které firma potřebuje sdělit.


Takový záměr mají alespoň naši zákazníci, kteří si tapetu do kancelářských prostor objednávají.


Nejčastěji se samozřejmě jedná o fototapety, na kterých je zobrazen interiér nebo exteriér firmy a její produkty. Pracovní místo umí fototapety perfektně sjednotit a dát beze slov jasně najevo, kde se člověk nachází.

Vliesové fototapety jsou pro tento účel ideálním materiálem, protože prezentaci je potřebné po čase upravovat a vliesové tapety lze snadno strhnout a nahradit je jinými.


Tak už jsme pro naše klienty vyráběli fototapety ze slavné historie firmy, fototapety s produkty nejrůznějšího druhu nebo fototapety v čistě reklamním stylu či fototapety s motivačními citáty.


Do kanceláří patří i tapety, které prvoplánově neprezentují business firmy, ale jejich účelem je působit na psychiku lidí, kteří se ve firmě nacházejí. Je skvělé mít v pracovním prostředí tapety, které svými barvami, grafikou a strukturou navozují příjemnou atmosféru.


Někteří klienti požadují tapety v souladu s nejrůznějšími naukami a myšlenkovými směry, jako je Feng-šuej, vliv barev na psychiku člověka, harmonizující účinky mandal, atd.


Uvažujete-li o úpravě interiéru vašeho pracovního prostředí, ať už se jedná o kancelář, školu, restauraci nebo showroom - oslovte nás! Poradíme vám s umístěním a výběrem grafiky, zkrátka s celkovým konceptem.


Fototapety do kanceláře vyrábíme na velmi kvalitní a ověřený vliesový materiál. Digitální tisk je vždy precizní. Instalace tapet je součástí balíčku a za celý proces 100% ručíme.


Jedna fotografie vydá za tisíc slov a tak se pro lepší představu nechte inspirovat v naší fotogalerii!


Chcete-li se dozvědět více o tapetách, přečtěte si další články!

A sledujte nás na INSTAGRAMU!






19 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page